به گزارش شهرآرانیوز، نبود جای پارک کافی برای خودروها در معابر عمومی اصلی و فرعی یکی از چالش های جدی و مهم مشهد است. موضوعی که مدیریت شهری را سال ها پیش به سمت مدیریت پارک حاشیه ای سوق داد تا راهکاری برای معضل خلأ پارکینگ مناسب در معابر شلوغ و پرتردد باشد.
در شرایط کنونی و با گذشت پانزده سال از عمر مدیریت پارک حاشیه ای هنوز نقدهایی در این باره وجود دارد. یکی از هزینه آن گلایه دارد و دیگری از اینکه مقابل ملک مسکونی اش پارکینگ انواع خودرو شده ناراحت است و معتقد است پارک خودروها مقابل منزلش او را با چالش هایی روبه رو کرده است.
شهروندی که خود را نماینده همسایه ها معرفی می کند در این زمینه به صدای مردم شهرآرا می گوید: شهرداری مشهد به تازگی حاشیه خیابان فرهاد ۱۰ را طرح پارک الیت تعریف کرده است. این در صورتی است که در این محدوده بیشتر منازل مسکونی قرار دارند و برخی ساکنان آپارتمان ها به دلیل کمبود فضای پارک ناچارند ماشین ها را شبانه روزی مقابل منزل پارک کنند.
کریمی در ادامه توضیح می دهد: دیگر آنکه به دلیل قطع برق، برخی از ساکنان به ناچار خودرو خود را کنار خیابان می گذارند تا به چالش بسته ماندن در پارکینگ هنگام قطع برق برخورد نکنند. واقعا مانده ام حالا با چه منطقی برای پارک هر روزه خودرویم مقابل منزل هزینه الیت پرداخت کنم؟
این شهروند در ادامه درخواستش را این طور بیان می کند: من و دیگر همسایه ها که پیگیری کردیم به نتیجه ای نرسیدیم. از شهرآرا تقاضا داریم پیگیری کند تا مسئولان الیت برای پارک حاشیه ای همچون این گذر استثنا قائل شوند.
قاسم طاهری، مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد در پاسخ به این شهروند می گوید: اینکه کدام گذر مشمول این طرح شود فرایند تخصصی و مشورتی و کارشناسی دارد. طاهری می افزاید: بررسی کارشناسان تخصصی شورای عالی ترافیک استان درباره خیابان فرهاد بر محور ضرورت مدیریت توقف و کنترل خودرو در این خیابان بود.
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد پرهیز از توقف های نامتعارف و توزیع عادلانه فضای پارک در معابر عمومی را مهم ترین عامل اجرای پارک هوشمند حاشیه ای ذکر می کند و می افزاید: با توجه به توضیحات ارائه شده مدیریت پارک حاشیه معبر فرهاد مطابق قانون و با حضور نمایندگان دستگاه های دولتی مطرح و تصویب شد. طاهری یادآوری می کند: پس از طی این مراحل، مصوبه برای اجرا به شهرداری مشهد ابلاغ شده است.